Käytiin Haunisissa tänään aamupäivällä, Bestis sai ensimmäiseksi etsiä eksyneen Marian ja syödä aamuruokansa. Taas oli nenä mukana, sai aika kaukaa hajun ja koko matkan Marialle sen jälkeen koko pieni koira heilui innoissaan :)

Sitten vähän kuvailtiin Tikkiä ja Bestis sai tokoilla. Perusasento ja eteentulo sujuivat taas mukavasti ja nyt jo ehkä ihan pienen hetken pysyi perusasennossa paikallaan. Leikittiin narupallolla, Bestis tykkää enemmän taistella kuin hakea, heitoista saattaa jäädä hetkeksi lelun kanssa pötköttämään, mutta palauttaa sitten kun lähden pois päin. Tänään ihan hyvän oloista :)
Bestiksestä treenikuvia:
1537490.jpg
Taistelua.
1537486.jpg
Lelun palautus.
1537493.jpg
Eteentulo.
1537497.jpg
Perusasento.

Glenda teki pk-juttuja taas, seuraaminen tuntui muuten jopa tosi hyvältä, mutta perusasennot oli h-u-o-n-o-j-a. Olen nyt tehnyt niin, että aina ennen eteenmenoa otan perusasennon, joten perusasennoissa taisi kuvitella pääsevänsä eteen. Huoh. Istuminen hyvä, maahanmeno myös, luoksetulo ok, kun autoin. Seisomisen valmisteleva ehkä hitusen parempi kuin eilen, ei kuitenkaan loistava. Luoksetuloa vielä lisää, tekee ihan suht hyvin, mutta on edelleen vain selkeästi epävarma. Tasamaanouto oli hyvä, hyppy n. 90cm esteellä ok, joten siirryin metriseen, jonka senkin ylitti joka kerta hyvin, mutta muutamassa paluussa oli epävarma. Tätä täytyy nyt vahvistaa, Marialta tuli hyvä vinkki, kiitos! :) A-nouto hyvä, mutta hyppää törkeän ylhäältä alas, edelleen vaan.
Eteenmeno oli itsessään hyvä, mutta valmisteleva ihan kaameeta, sitä siis hinkattiin hetki...

Sitten käytiin vielä lenkillä, Bestis oli reipas ja Glendalla oli kivaa. Kiitos Maria mukavasta aamupäivästä! :) Mä kuvittelin, että Bestis ois ton reissun jälkeen ollut väsynyt, mutta ensin se kotiin tultua leikki Glendan kanssa ja nyt repii sanomalehtiä. Huoh.
Isojen koirien kuvat eivät onnistuneet kovin loistavasti, jatketaan opettelua...