Mekin aloitettiin jälkikausi vihdoin ja viimein.

Ensimmäisenä treeninä tehtiin janoja, Glendalle neljä janaa, lyhyitä ja päissä aina keppi. Kaksi per puoli. Ensimmäisellä ajoi kepin yli, mutta koska ei ollut merkkiä tms, niin en voinut alkaa sitä himmaamaan ja näin ajettiin sitten toisen janan kepille asti, että sain palkattua. Vaikutti kuitenkin menevän aika hyvin jäljen päällä ja jana hyvä, toisen janan kepinkin ilmaisi tosi kivasti.

Toisella tarkasti hienosti takajäljen ja nosti kepin hyvin, ei valittamista. Kolmannella (vähän aukeampi peltomaisempi paikka) vaikutti siltä, että meni koko ajan vähän jäljen sivussa, mutta reagoi keppiin kuitenkin jo aika kaukaa ja siitä hyvät palkat. Periaatteessa ihan hyvä treeni, vaikka ois se voinut paremminkin mennä.

Tänään tehtiin ihan "oikea" jälki, pituutta ehkä 500 metriä, viisi keppiä, nelos- ja vitoskepit lähekkäin. Jana oli ok, mutta vauhtia oli aivan liikaa ja kepeistä nousi vain toinen ja vitonen. Ei hyvä, pitäis rouvan vähän keskittyäkin, eikä vaan paahtaa menemään.

Todettiin treenien päätteeksi Elsin kanssa, että nyt vois tavoista poiketen tehdä muutaman jäljen niin, että kreppaa keppien kohdat ja jos menee ihan yli, niin vähän himmaa koiraa, jotta nostaisi kepit. En haluis kuitenkaan alkaa liikaa ohjaamaan, eli tätä ei saa tehdä liikaa. Toisaalta ehkä ton voi ottaa ihan vaan treenin puutteenakin, mutta kai silti olisi hyvä miettiä mitä keppien kanssa kannattaisi tehdä, ne kun ei ole Glendan vahvin puoli kuitenkaan.

Bestis sai molemmilla kerroilla tokoilla, seuraamisen poikittaminen oli molemmilla kerroilla ainoa "ärsyttävä" asia, muuten teki tosi hienosti :)).