Torstaina talloin Glendalle pikaisesti jäljen Ala-Lemuun, joka on melko suosittua lenkkimaastoa ja aika täynnä polkuja. Tein tarkoituksella polkujen sekaan ja muutenkin koetin tehdä vähän vaikeampia juttuja ja ekaa kertaa yhden piikin. Jana lähti oikealle, kuusi keppiä, jälki ei tosin ollut kovin pitkä olosuhteista johtuen. Olin ihan tosi tyytyväinen suoritukseen, viisi keppiä nousi, neloskeppi jäi, mutta otan sen ihan työtapaturmana. Hyvä Gee!

Eilen käytiin retkellä Riihikosken suunnilla, ensin retkeilyä (kävelyä laavulla, jossa nautittiin omatekoisista lihapiirakoista ja kaakaosta, vapaat lauantait kunniaan!) ja sitten jäljelle. Elsi talloi Glendalle taas hyvän haastavan jäljen, jana vasemmalle, alussa oli suota, sen jälkeen tuli vastaan iiiiso oja, joka täytyi kiertää tien kautta ja loppupätkässä oli piikkejä ja kulmia jonkin verran. Matkaa epäilisin olleen noin kilometrin, seitsemän keppiä. Päästiin jäljille vasta just viiden maissa, joten loppupätkä meni jo aika hämärissä tunnelmissa ;). Jana oli hyvä, alkupätkä meni hyvin mutta suolla olikin sitten hankaluuksia. Ykköskeppi jäi jonnekin sinne... Ison ojan tullessa vastaan Glenda hyppäsi reippaasti toiselle puolelle, jos oltais oltu kokeessa, niin tähän oltais jääty. Tiesin kuitenkin, että jälki jatkuu ojan reunaa tielle, joten kutsuin takaisin. Vähän ennen tietä nousi kakkoskeppi hyvin, sen jälkeen tiepätkä meni sinänsä hyvin - Glenda jäljesti reippaasti tien reunaa pitkin, huomasin kun jälki loppui ja kutsuin takaisin, tästä nappasi tosi hienosti jäljen uudelleen :). Kolmoskeppi jäi myös tälle pätkälle, jossa oli edelleen suota, mä luulen että ne samperin suopursut vaikeuttaa niin paljon? Hopulla nimittäin jäi myös suo-osuudelle kepit... No joo, tämän jälkeen meni hienosti, kaikki loput kepit nousi. Tosin jossain nelos- ja vitoskepin välillä toi väärän kepin, kun haisteli jotain tarkasti  ja mä kuvittelin sen olevan kepillä ja kehoitin tuomaan ja toi sitten väärän kepin. Mutta kokonaisuutena taas mielestäni tosi hieno suoritus, vaikka jälki oli meidän tasoon nähden tosi vaativa :)). Jäljestys ON kivaa!

Pikkuesineitä on tehty pariin kertaan, torstaina teki ihan tosi hienosti toisen, toisella jäi vähän pelaamaan esineellä. Tänään jäi taas pelaamaan, joten nyt harkitsen, josko kuitenkin opettaisin sen ilmaisemaan maahanmenemällä. En kuitenkaan tiedä mahtaako sekoittaa sitä sitten johonkin muuhun - kokemuksia??

Niin ja tänään käytiin myös pitkästä aikaa hakutreeneissä, olipa kivaa! Paikkana Haunisten käärmemetsä, eli sama missä ollaan viimeksi hakuiltu, kokeessa elokuun alussa ;). Kummasti toi treenimotivaatio tippui valioitumisen jälkeen...Glendalle suunniteltiin viisi pistoa:

1) tyhjä oikealle, tämä tosi hieno

2) ilmaisu vasemmasta etukulmasta, vaati kaksi pistoa. Tämä on meidän akilleen kantapää tuolla radalla, yhdessä kokeessa sinne kulmaan on jäänyt mm, se on jotenkin sen verran "sivussa" tavallaan, joten Glendalle tuottaa oikeasti vaikeuksia. Tokalla pistolla kuitenkin hyvä suoritus.

3) ilmaisu oikealta, hyvä

4) tyhjä vasemmalle, hieno

5) suora palkka oikealta, oli myös hyvä, teki piston viiteenkymppiin, kääntyi takaisinpäin ja nappasi maalimiehen noin 45 metristä, eli hieno laatikko :)

Bestis on saanut tehdä esineruudun torstaina, se on taitava :). Glenda sen sijaan juoksenteli mun makuun vähän liikaa (niin kuin kyllä yleensäkin juoksentelee, nyt vaan Bestikseen verrattuna alkoi vähän ärsyttämää ;), se siis juoksi esineen yli pariin kertaan, vaikka mä tahtoisin että nostais heti jo matkalla!! No, en tiedä miten tuulet meni jne, mutta suunnittelin, että teen sen kanssa sopivan olosuhteen sattuessa isolla esineellä vastatuuleen, niin että saisin vahvistettua tätä. Ei se nyt mitään huonointa suorittamistaan esittänyt, mutta tahtoisin, että reagoisi esineisiin jotenkin voimakkaammin. Toisaalta se menee niin lujaa, etten yhtään ihmettele, ettei haista yhtä hyvin kuin paljon hitaampaa (kuitenkin ihan hyvää vauhtia) menevä Bestis.