Ollaan me treenattu, Pesti on tokoillut suht ahkeraan ja sen kanssa on erityisesti työn alla ollut seuraamisen erikoisuudet eli käännökset, vauhdinmuutokset jne. Ihan hyvältä vaikuttaa mielestäni edelleen. Maahanmeno tuntuu nyt vaikealta, kun ollaan enemmän tehty seisahtumista, joten helpotin ja olen pääasiassa tehnyt vain seisomisia, tänään tosin molempia ja hyvin sujui. Luoksetuloa ollaan otettu sekä pitkällä matkalla vauhtina, että lyhyeltä matkalta perusasentoon, ihan ok. Kaukoja ja paikkamakuuta myös, molemmat vaatii paljon lisää varmuutta.

Glenda on perehtynyt seuraamiseen, etenkin eteenmenopallon läsnäollessa, edelleen. Alkaahan se vähän jo sujumaankin. Muuten on treenit tuntuneet kivoilta, mutta paljonhan siinä oikeasti olisi työtä.

Eilen tehtiin esineruutu, ekaa kertaa kisan jälkeen, ja sen kyllä huomasi. Juoksi ja juoksi ja juoksi varmaan joku kolmisen minuuttia ja sitten vasta palautti esineen. Eli näitä taas kuurina...

Tänään oli hakutreenit, pääasiassa ihan ok, vaikka paljon olikin pientä kauneusvirhettä.

1) mm, ilmaisu - tämä hyvä, tosin mm sanoi, että otti aika nopeasti rullan, mutta en jaksa tästä stressata

2) mm, suora palkka. Kääntyi suht reilusti ennen maalimiestä alueella eteenpäin, uusi lähetys. Nyt pitää siis pitää siellä etukulmassa enemmän maalimiehiä... On tää hankalaa tasapainoilua.

3-7) tyhjiä, yksi taaksepäin, jonka uusin, muuten suht hyviä. Edelleenkään mä en osaa liikkua kunnolla, vaan palaa sitten vähän samoihin saappaisiin mistä lähetän. Pöllö ohjaaja! Mutta suurimmaksi osaksi ihan ok.

8) mm, suora palkka, tässä ei valittamista.

Ensi kerralla vois ottaa pelkkiä suoria löytöjä, kun alkaa näköjään olemaan vähän huolimattomuutta työskentelyssä. Ihan hirveän hyvä asia ei ole, että menin ilmoittamaan reilun viikon päästä kokeeseen, mutta mennään nyt katsomaan.