Tänään käytiin ensin metsässä Glendan ja Bestiksen kanssa, Bestis pääsi taas huutamaan äitille ja juoksemaan sen kanssa. Se siis on tooosi äänekäs lenkkeilijä, yleensä juoksee aina vähän Geen edellä ja haukkuu... Mukava tapa.

Sen jälkeen mentiin läheiselle kentälle näyttämään tyttöjä eräälle bc:stä kiinnostuneelle, oli kiva höpöttää pitkästä aikaa kunnolla koirista ja samalla treenailla :)

Glendan treeni oli hyvin samanlainen kuin viime aikoina muutenkin, tehtiin seuraamista, jäävät, luoksetuloja ja noutoa. Nouto tuli nyt jo aika varmanoloisesti eteen, jee! Vaikka pitkä matka tästä vielä on siihen, että se kisoissa toimisi, niin silti tuntuu hyvältä.

Bestis sai tehdä myös samoja juttuja kuin muutenkin, eli perusasentoja, pientä seuraamista (namilla tällä kertaa), pyörimistä, peruuttamista ja "kaukoja", sekä lopuksi luoksetulo. Se on nyt käsittänyt, että seisomaan nousu tarkoittaa myös peruuttamista, mutta oikeastaan en niin kauheasti välitä miten se sen tekee, kunhan pääsee nousemaan. Taas sen kanssa oli tosi hauska tehdä, se on ihan yllättävän pätevä :)

Kotona odottikin sitten aivan loistavan mukava joululahja, Siima-dvd :))). Siinä oli pieniä videopätkiä Siimasta, aluksi ihan vauvana (eli vielä melkein Einona :)) ja sitten vähän vanhempana + muut pennut pentupäivältä. ISO kiitos Ulla&Pekka&Siima, tosi mieluinen lahja!