Tänään olikin vähän etsintäpäivä, kun ensin treenattiin hakua ja sitten vielä jälki perään. Etsintää saatiin myös harjoitella ennen varsinaisia treenejä, kun hakualuetta tallatessa auton avaimet tippui alueelle ja niitä sitten haettiin ennen kuin saatiin koiria paikalle. Onneksi löytyivät helposti, en ihan helpolla luovu punaisesta avainnauhastani :).

Mutta itse treenit olivat kivat:

1) mm umpipiilossa, ilmaisu, ok

2) tyhjä

3) tyhjä

4) suora palkka aika lähellä

5) suora palkka takarajalla

Tyhjät teki hienosti eteenpäin, vähän ehkä turhan leveästi, mutta ei haittaa, maalimiehiin reagoi hienosti heti haistaessaan ja ilmaisu oli hyvä, hieno Glenda! :)

Jälki oli varmaan joku 400metriä pitkä, vanhennut vähän reilun tunnin. Keppejä kuusi, Elsi talloi taas. Jana oli vähän kummallinen, kävi vähän jäljen yli haistelemassa jotain, mutta sitten lähti kuitenkin hyvin jäljestämään ja oikeaan suuntaan. Eka keppi nousi hyvin, tokaan keppiin reagoi muttei nostanut. Sen jälkeen tulikin vähän pyörimistä ja jäljen hukkausta, mutta annoin sen kuitenkin etsiä jäljen uudestaan ja hyvin nosti uudestaan, tästä heti (hyvä tuuri!) palkaksi keppi. Sen jälkeen mentiin hyvin, toinen ihan pieni jäljen hukkaus, mutta ei niin paha kuin eka. Loppukepit nousi hyvin ja Glenda jäljesti aika kivasti :). Olipas taas tosi hyvät treenit, toivottavasti huomenna saadaan hyviä vinkkejä janatreeneihin!