Ollaan tänään jotain vähän touhuttukin, sairastamisen ohella. Jenni kävi kylässä sosiaalistamassa hirviötä, käytiin samalla lähikentällä vähän leikkimässä ja treenaamassa. Tehtiin yksi luoksetulo ja vähän seuraamista lelun kanssa.

Sitten levättiin, jonka jälkeen käytiin pikaisesti Annaa moikkaamassa Kupittaan nurmella, sielläkin vähän leikittiin ja tehtiin luoksetulo ja seuraamista lelulla, kokeilin myös imuttamista - huonolla menestyksellä. Mä en osaa!! Leikittiin ekaa kertaa palloilla ulkona, sitä mun täytyy myös opetella. Palauttaa palloja nätisti, mutta ei meinaa irrottaa suussa olevaa, jotta saisin helposti annettua toisen, nyt pelottaa ettei enää kohta palauta ekaa palloa, kun koetan ottaa sen pois ja vaihtaa toiseen... No, opetellaan.

Kupittaalta mentiin kyläilemään Sarille, siellä vanha hissi oli vähän jännittävä, muuten touhusi reippaasti  ja koetti repiä verhoja, päiväpeittoa, pyykkejä ja pureskella laukkua... Onneksi olin ottanut puruluun mukaan, niin Bestis pystyi syömään sitä :). Onneksi iski väsykin lopuksi ja nukkui hyvät iltaunet kylässä.

Vielä kuvia koko kotonaoloajalta. Nyt vasta jaksoin purkaa kameran, koetan olla jatkossa nopeampi :)

1493355.jpg
Perjantaina keksi lelukorissa touhuamisen :)
1493358.jpg
Lauantaina oltiin piknikillä Liedossa.
1493359.jpg
Toinen kuva piknikiltä, menossa kiusaamaan Emmaa ja Hoppua.
1493363.jpg
Sunnuntaina käytiin kävelyllä lähimetsässä.
1493370.jpg
Tänään(kin :) tultiin lujaa luokse :)
1493371.jpg
Kopioin Katrin idean kuvata pentua joka viikko jonkun esineen vieressä, meillä kun ei ole mitään hienoa Roope Ankkaa kuten Mervillä, niin piti napata tuo kuohupullo ;)

Tein pennuille oman sivun tänään tänne blogiin, tää onkin mukavan monipuolinen tää vuodatus :)