On ihan unohtunut blogin päivitys, joten nyt yritän muistaa ainakin suurimman osan tapahtumista :). Aloitetaan Glendan pennuista aakkosjärjestyksessä:

Hiski on kunnostautunut sekä tokossa että jäljellä valioituen molemmista, ollen nyt siis kolminkertainen käyttövalio ja tokovalio! Ihan uskomattoman hieno suoritus! :)

Hui on ollut myös tehokas tokossa, saalistaen kolmannen ykköstuloksen ja valioituen huhtikuun puolella, mahtavaa! :) Tänään Hui jäljesti itselleen hienon ykköstuloksen jäljellä, hyvältä vaikuttaa SM:iä ajatellen :)

Mervi on käynyt luustokuvissa ollen kaikkineensa terve, hienoa! :)

Bestis on päässyt viime päivityksen jälkeen vain kerran hakutreeneihin, tehtiin viime viikonloppuna neljä ilmaisua niin, että maalimiehet olivat osittain peitteen alla ja osittain piilossa ja kaikki sujuivat hyvin lukuunottamatta yhtä näyttöä, jolla oli vähän epävarma. En jaksa tästä kuitenkaan huolestua, eli jatketaan aika samalla kaavalla treenejä, ensi kerralla voitais laittaa maalimiehet vähän enemmän peiton alle, mutta vielä vähän lähemmäs.

Ei-koirarintamalla on jälleen tapahtunut, tällä kertaa siviilisääty (ja sen myötä nimi) muuttui perjantain maistraattikäynnin myötä, joten nyt opettelen elämään Laura Taimina.

Tänään koirat pääsivät kauniin ilman kunniaksi vuoden ensimmäiselle uintireissulle, vielä kuvat molemmista :)