Sunnuntaina vietettiin Glendan pentueen pentupäivää kera Tending A-pentujen Lahden lähellä, mukaan pääsi L-pennuista kaikki muut paitsi Hui.

Bestis sai aloittaa oman shownsa ensimmäisenä, se teki ensin vähän istumisesta seisomaan nousuja, sitten perusasentoja, pyörimistä oikealle ja vasemmalle ja lopuksi ruudun. Bestis oli aika näppärä, ja jopa perusasennoissa osasi yllättävän hyvin käyttää takapäätään. Tässä vielä Heiskasen Arjan ottama kuva Bestiksestä treenin jälkeen :)
2116267.jpg

Pestin jälkeen areenalle asteli täysveli "se pikkuinen Eino-rääpäle" Siima - joka olikin oikein ison ja aikuisen oloinen. Siima oli luonteeltaan ehkä eniten Bestiksen oloinen ja ulkonäöltään ihan Glendan ja Bestiksen fuusio ja kovasti isänsä näköinen myös. Siimalla oli vielä kaiken kukkuraksi samalla lailla toinen korva pystyssä ja toinen lurpallaan, kuten Geelläkin, mainion näköistä :). Siimalla oli myös takajaloissa ihan kunnolla ruskeaa, hassua miten ne ovat molemmat Bestiksen kanssa saaneet vähän vanhempana ruskeaa jalkoihinsa.

2116224.jpg
2116220.jpg
2116223.jpg
2116226.jpg

Siiman jälkeen päästettiin Luckyn pennut näyttämään osaamistaan, ensinnä Mervi, joka näytti taas oikein hienoa tekemistä - taitava pieni Merkka :).

2116233.jpg
2116234.jpg

Mervin jälkeen aloitti Ruut, molemmat Luckyn tytöt ovat jotenkin kovasti Glendan oloisia, tekevät töitä totisesti ja vauhdikkaasti, hirmu kivan oloisia pentuja.

2116236.jpg
2116237.jpg2116235.jpg

Viimeiseksi pääsi Hiski tottistelemaan ja kovasti oli Hiskikin mennyt eteenpäin siitä kun viimeksi olen nähnyt. Hiski muistuttaa taas ehkä eniten Luckyä luonteeltaan, on vähän enemmän huumorintajuinen, vaikka tosi hienosti keskittyykin.

2116227.jpg
2116228.jpg

2116231.jpg
L-pennut + Glenda omistajineen yhteispotretissa :)

Glendakin sai tehdä pienimuotoisesti, tehtiin ainakin seuraamista, luoksetuloja ja kapulan palautusta eteen. Kerran taisi yrittää tulla sivulle kapulan kanssa, mutta muuten ihan ok.

L-pentujen jälkeen A-pennut pääsivät treenaamaan, tosi kiva oli taas viettää päivää pentuseurassa, kiitos kaikille!

Eilen kuuluikin vähän surullisempia uutisia, eli Hui oli käynyt eilen tutkimuksissa Aistissa ja vasemmasta olkanivelestä oli löytynyt OCD-muutos :-(. Onneksi sieltä ei kuitenkaan löytynyt irtopalaa, vaan varjostumaa, eli tilanne saattaa parhaassa tapauksessa parantua levolla tai huonommassa tapauksessa vaatii tähystysleikkauksen. Surullinen uutinen, mutta onneksi ennuste on kuitenkin suhteellisen hyvä ja tilanne löydettiin näin nopeasti. Hirmu surullinen olen Hannan ja Huin puolesta, mutta peukut on pystyssä, että Hui kuntoutuisi hyvin ja pääsisi taas liikkumaan ja touhuamaan. Rapsutuksia Huille ja tsemppiä Hannalle&perheelle!

Tänään aamulla olin reipas ja lähdin Marian kanssa Haunisiin treenaamaan, aluksi ajattelin etten jaksa itse kovin paljoa tehdä kun olo oli aika flunssainen, mutta tehtiin sitten kuitenkin Geen kanssa ihan perustottistreeniä.
Seuraaminen oli taas aika painavaa, mutta suht hyvällä paikalla, jäävät hyviä ja luoksetulot myös, noutoa tehtiin eteentulolla, joka sujui tänään oikein mallikkaasti - hyvä Gee! Hyppy sen sijaan ei nyt mennyt niin hyvin, Gee kolautti aika moneen kertaan :-/. Estenouto oli hyvä, samoin kuin eteenmeno - paitsi että seuraaminen oli aivan järkyttävän kamalaa. Glenda oli ihan hirveän innoissaan ja käyttikin lähes koko kentän hyväkseen juostessaan lelun kanssa, joten ehkä sekin vaikutti vähän seuraamisen huonouteen. Se vaikutti kyllä tosi tyytyväiseltä, kun pääsi treenaamaan :))
Lopuksi tehtiin vielä Tikille esineruutu ja kun siellä kerran oltiin, niin Glendakin sai hakea yhden esineen. Kaksi pistoa tarvittiin, mutta ihan tyytyväinen olen kuitenkin.

2116229.jpg
Bestis nauttimassa huomiosta ja halailusta pentupäivän jälkeen :)