Välillä kuulumisia Tessastakin :)

Tessa oli meillä viime viikonlopun hoidossa ja huomasin sen selän päällä näppylän, joka oli muuttunut jo ihan mustaksi ja koskettaessa se hieman puhkesi ja vuoti verta. Pelästyin, vaikka sillä onkin jo aika paljon erilaisia syyliä sun muita näppylöitä, jotka tiedän vaarattomiksi. Sen lisäksi huomasin sillä olevan vasemman etujalan takana lavassa ison rasvapatin tms. tuntuisen patin. No, tänään mamma kävi eläinlääkärin tutkittavana ja diagnoosina oli tosiaan rasvapatti sekä puhjennut talirauhanen. Eli ei syytä suurempaan huoleen :). Hän sai myös kehuja ikäisekseen hyvästä lihaskunnosta, joka on kyllä todistettu - melko hyvin jaksoi vielä hellepäivien iltoina käydä noin puolisen tunnin iltakävelyt :)

Tässä vielä (todella huonolaatuinen, sori!) kuva Tessasta mökillä :). Meillä oli naapureiden kanssa pihajuhlat, koirat kun joutuivat ruokailun ajaksi sisälle, niin Tessa oli valinnut itselleen mukavan paikan :)

1280343205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tähän samaan syssyyn voisin mainita sen, että kaikki koirat ovat käyneet kuukauden sisään fysioterapeutin käsittelyssä. Tessalla huomattiin vanhuudesta johtuvia neurologisperäisiä oireita, jotka eivät kuitenkaan vaikuta vielä ainakaan arkielämässä kovin pahoilta. Glenda oli ihan hyvässä kunnossa, hieman jumissa, muttei huolestuttavasti. Bestiksellä oli eniten jumeja (arvattavasti) ja hänelle varaan ajan Piiralle, kunhan muistan...