Pitkästä aikaa taas kuulumisia, mulla on tietokone täysin hengetön, joten en ole kauheasti päässyt päivittelemään. Eipä me tosin olla juuri mitään ihmeellistä koirien kanssa tehtykään...

Bestiksen vointi on ollut aika samanlainen kuin ennenkin, se on reipas ja touhukas, tosin tuntuu olevan edelleen järkevöitymään päin, mutta sisäsiisteysasioissa ollaan vielä ja edelleen vaiheessa... Tuntuu toivottomalta ja surkealta, mutta koetan vaan suhtautua asiaan niin, että katson siihen asti että se täyttää vuoden ennen kuin kunnolla alan stressaamaan. Vaikkakin asia on aika lailla koko ajan mielessä ja etenkin joka kerta, kun lähdetään ulos tms.

Koirat olivat viikonlopun Annan hyvässä hoidossa ja pääsivätpä Kustaviinkin, olivat kuulemma nauttineet olostaan. Pesti tosin oli jostain saanut silmäkulmaansa pienen vekin - nyt se näyttää kunnon pahikselta :)). Glenda on voinut hyvin, sillä on hirveän paksu turkki taas ja mun isä on ollut huolissaan, että se on päässyt lihomaan, vaikka mielestäni on edelleen oma hoikka itsensä. Aina välillä harmittaa etten ole sen kanssa nyt jaksanut niin kauheasti tehdä, mutta jotenkin vain Bestis vie voimat. Viime viikolla Gee kylläkin pääsi lainaohjaajan kanssa agilitaamaan ja meni aika pätevästi, sillä oli ihan huippukivaa :))).

Tepsu on voinut oikein mainiosti, näkö ja kuulo on heikentyneet huomattavasti, mutta se on silti ollut oikein reipas ja pirteä. Lenkkeilläkin jaksaa vielä ihan kohtuullisen hyvin.

Uusia kuviakin olisi, kunhan vain saisi ne siirrettyä johonkin...