Käytiin tänään Saakun kanssa treenaamassa Haunisissa tottista, Glenda keskittyi esteen kiipeämiseen oikein, seisahtumiseen ja eteenmenoon. Tehtiin aa-estettä nyt siis niin, että heitin ison pallon esteen taakse ja tulin itse esteen lähelle käskemään Glendaa tulemaan alas asti. Saakku varmisti pallolla, että ottaa sen pois, jos Glenda hyppää rumasti. Näytti aika lupaavalta tällä tyylillä, josko 7-vuotias Matti Nykästä matkiva koira vihdoinkin tajuaisi, ettei se v-tyyli ole oikea tapa suorittaa estettä... Seisahtumisessa Saakku sai palkata oikeasta suorituksesta, kerran istui, muuten ok. Eteenmenossa vietiin pallo yhdessä kentän laitaan, jätin Glendan seisomaan ja otin luoksetulon. Tai kuvittelin ottavani, Glendapa singahti käskyllä palloa kohti! Porsas. Tuli kuitenkin "pienen" huomautuksen ja uuden käskyn jälkeen vauhdilla luokse.
Lopuksi taas tahkottiin eteenmenon seuraamista, joka on oikeasti ihan hirveää, itse eteenmeno yllätysyllätys ok.

Bestis teki ensin paikkamakuun Hukan tullessa kentälle - oli melkoisen kuikuilevana... Pysyi kuitenkin hyvin. Sitten seuraamista, jossa otti ekalla pätkällä paikallaanmakaavasta Hukasta vähän häiriötä, ihmeellistä, koska en edes muista koska Pesti ois viimeksi ottanut jostain häiriötä, se on siis aika harvinaista. Teki kuitenkin ihan ok ja muilla pätkillä ei ongelmaa. Jääviä ei tehty liikkeinä, vaan palkkailin seuraamisesta. Kaukoja vähän leikkien, nämä ok.
Lopuksi hyppyä, aluksi niin että Saakku oli esteen toisella puolella ja sai hyppiä ees taas syömään namia. Sen jälkeen alokkaan tyyliin, joka ok. Lopuksi kokeilin muutamaan kertaan avoimen istumisesta hyppyä, joka ok! :) Estekorkeus tänään 20cm-30cm.