Torstaina käytiin sienimetsällä ja tytöt saivat tehdä esineruudun samalla kertaa. Bestiksellä oli vähän vauhti päällä, vissiin hakutreenien jäljiltä, ja se suhas kertaalleen kauas ohi esineen, joka oli taas n. 30 metrissä. Tokalla kerralla toi hyvin, taitava Pöysti! Glenda oli hyvä, sekin teki ensin yhden "tyhjän" ja tokalla lähetyksellä paikallisti hyvin, vaikka esine oli aika vaikeassa piilossa. Hyvä treeni!

Tänään Bestis pääsi taas hakutreeneihin, nyt jo kolmatta kertaa ;). Suunnitelmassa oli kokeilla maalimies X:iä, sillä ajattelin esineruudun kaahailun kertovan siitä, että se on tajunnut idean kauas juoksemisesta. Ekalla oli hämypiilo matkalla, jonka tarkasti hyvin, sitten hetken vähän mietti ja jatkoi matkaa maalimiehelle. Tosi hienosti teki töitä, vauhti ei ollut päätähuimaava, mutta ihan vauhdikas kuitenkin, eli mun makuun aika hyvä näin alkuvaiheen treeneihin - näki, että se ihan oikeasti työskenteli. Toinen meni aika samalla kaavalla ilman hämypiiloa, eli vähän mietiskeli matkalla, mutta teki töitä tosi kivasti. Kahdelta ekalta sai palkaksi kahden tennarin leikin. Kolmanneksi otettiin perus tuuli-ilmaisu, joka sujui nyt todella hienosti, paljon paremmin kuin ekalla kerralla! Hyvä!
Seuraavassa treenissä voitais ottaa vaikka pari X:ää ja pari tuuli-ilmaisua :). Onpas hauska treenata taas hakua aloittelevan koiran kanssa, etenkin kun Bestiksen kanssa ei tarvitse pelätä pilaamista!